Tapparan pitkäaikainen toimitusjohtaja Mikko Leinonen lopettaa Tamhockey Oy:n toimitusjohtajana vuoden 2019 lopussa. Leinonen kommentoi Radio 957:lle lopettamisen syitä ja Tapparan positiiviseen tulokseen päättynyttä tilikautta.
Radio 957:n aamuvieraana kävi Tapparan myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma. Aamussa käytiin tiukkaa keskustelua jääkiekosta, Tapparasta ja ennen kaikkia Tampereesta.
Tosissaan pelaaminen jäi noin neljä vuotta sitten. Nyt tekeillä on muun muassa edityksellinen jääkiekon harjoittelukeskus Tampereelle. Sasu Hovi kävi Radio 957:n haastattelussa.
Jukka Peltolan ensimmäinen luistelureissu päätyi Hatanpään sairaalaan. Sittemmin on kaaduttu ja noustu lukemattomia kertoja, ja nyt on menossa neljäs kausi Tapparan kapteenina.
Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen kertoi 957:n aamuvieraana, että hänen mielestään nykyisen menestyksen siemenet kylvettiin jo vuonna 1999, kun Tappara yhtiöitettiin. HIFK:n, TPS:n, Kärppien ja Lukon kanssa Leinonen ei lähde hintakilpailuun, mutta lopuista pelimiehistä hän on rakentanut viisi perättäistä finaalijoukkuetta.