Radio 957:n Rokkitähtitestissä Antti Railio osoitti, että kohtuullisesti on rock n' roll eläämääkin vietetty. Lisäksi juteltiin mm. musiikista, esikuvista ja Tampereesta.
Mistä kannattaa nyt ostaa sijoutusasunto? Kuinka paljon ratikka nostaa asunnon arvoa? Entä kuinka kiinteistönvälittäjä vakuuttaa asiakkaan? Näistä puhuttiin ja monesta muustakin, kun Radio 957:n haastattelussa kävi entinen salibandyammattilainen, nykyinenkiinteistönvälittäjä, Sami Nyman.
Tampereen Messut teki viime vuonna ennätyksellisen tuloksen, ja tämä vuosi näyttää jopa paremmalta. Mitä kaikkea Tampereen Messuille kuuluu, siitä juteltiin toimitusjohtaja Hannu Vähätalon kanssa.
Lapsuuden hiekkalaatikoiden kakut ovat vaihtuneet huippuravintoloihin ja kokkimaajoukkueen johtamiseen, mutta into ruokaan on säilynyt ja kasvanut. Radio 957:n aamuvieraana kävi huippukokki Kristian Vuojärvi.
Kuka on historian legendaarisin vakooja, mikä tiedustelupalvelu tekee kovinta tulosta ja mitä tapahtui, kun KGB:n entinen eversti kävi Tampereen Vakoilumuseossa? Nämäkin asiat selvisivät, kun Radio 957:n aamuvieraana kävi näyttelypäällikkö Pirkka Turja.
Kaikki alkoi vuonna 2006, kun Jussi Puuska osti käytetyn bussin ja lähti jäähallien pihaan myymään käytettyjä jääkiekkovarusteita. Nyt, 12 vuotta myöhemmin, bussi on vaihtunut lähes 700 neliön myymälään Kalevassa ja varusteita lähtee netikaupan kautta pitkin Eurooppaa, aina Espanjaa myöten.
Tampereen Teatterin näyttelijä Ville Majamaa kävi Radio 957:n aamuvieraana puhumassa itsestään ja asioistaan. Huhujen mukaan Ville toi joskus ulkomailta lapsilleen tuliaisina puoliksi syödyn Snickersin, mutta pitääkö huhu paikkansa? Entä minkä leffaroolin Ville haluaisi tehdä, onko suvussa porilaisuutta ja mistä on peräisin Villen huumorintaju? Kuuntele.
Miten arjessa voi improvisoida, miksi moinen epävarmuus ja jopa epämukavuus kannattaa? Muun muassa näihin saatiin vastaus, kun kouluttaja ja kirjailija Pia Koponen kävi Radio 957:n aamuvieraana.
Vuoden 2020 olympialaiset ovat Mira Potkosen viimeiset. Millainen on motivaatio, miten treenataan ja mitä tapahtuu olympialaisten jälkeen, näitä monia muita asioita selviteltiin, kun Mira kävi 957:n aamuvieraana.
Pyrinnön miesten koripallojoukkuetta valmentaa nyt ensimmäistä kauttaan Sami Toiviainen. Valmentaminen on kiihkeää puuhaa, kädet käy ja välillä lähtee äänikin. Mutta joskus pitää osata myös antaa pelaajille tilaa. Kahdesti vuoden valmentajaksi valittu Toiviainen kävi Radio 957:n aamuvieraana.
Kiinnostus hypnoosiin aloitti tapahtumien sarjan, joka sittemmin johti mentalistin ja taikurin uralle, ja nykyään myös kouluttamaan vaikkapa turvallisuusalan ammattilaisia. Radio 957:n aamuvieraana kävi mentalisti Jose Ahonen.
Näyttelijä Laura Malmivaara on tyytyväinen rauhoittuneeseen elämänrytmiin, mutta toisaalta nauttii edelleen siitä, että työn kautta saa purkaa tulista tempereramenttiaan. Samalla puhuttiin Kauheat Lapset näytelmästä, omasta reviiristä, alastomuudesta ja vaikka mistä muusta.
Miten sujui vuosi 2017 tamperelaisen urheilun saralla ja miltä näyttää tulevaisuus. Muun muassa näitä spekuloitiin kun Radio 957:n aamuvieraana kävi Aamulehden urheilutoimittaja Lauri Lehtinen.
Jimi Hautamäki vieraili Radio 957:n iltapäivässä juttelemassa bändi- ja teatteritöistään, lapsuudestaan Tampereella, Rockwallista, tulevasta Jari Sillanpää -musikaalista ja tietysti kuuluistasta isästään, Popedan Costello Hautamäestä.
Näyttelijä Mikko Nousiainen vieraili Radio 957:n iltapäivässä puhumassa ensi syksynä ensi-iltansa saavasta, Jari Sarasvuosta kertovasta Valmentaja-elokuvasta, näyttelijäntyöstä, suomalaisista ohjaajista, Val Kilmerin erikoisesta käytöksestä - ja hieman mönkään menneestä Mannerheim-elokuvastakin.
Visit Tampere oy:n operatiivinen johtaja Perttu Pesä vie maailmalle Tampereen erinomaisuuden ilosanomaa. Tehtäväänsä hän itse kuvasi muun muassa "kunnan sutenööriksi". Paljon muutakin selvisi, kun Perttu kävi Radio 957:n aamuvieraana.