"Halu olla paras ja kauhea kilpailuvietti" - Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi Radio 957: haastattelussa

Uusimmat

Tamperelaisen Kormus-yhtyeen miehet Anton Äikäs ja Kari Luomaharju vierailivat Radio 957:n iltapäivässä soitattamassa viime vuonna ilmestyneen Ottakaa te tää! -levyn biisejä ja juttelemassa keikoista, tamperelaisista musiikkipiireistä ja yhtyeen kirkkaalta näyttävästä tulevaisuudesta.
Tampereen Työväen Teatterin suurmusikaalissa Viulunsoittaja katolla esiintyvä laulaja-näyttelijä Maria Lund vieraili Radio 957:n iltapäivässä puhumassa näyttelemistä, laulukeikoistaan, tulevista töistään, perheestään ja suklaan syönnistä.
Radio 957:n Rokkitähtitestissä Antti Railio osoitti, että kohtuullisesti on rock n' roll eläämääkin vietetty. Lisäksi juteltiin mm. musiikista, esikuvista ja Tampereesta.
Mistä kannattaa nyt ostaa sijoutusasunto? Kuinka paljon ratikka nostaa asunnon arvoa? Entä kuinka kiinteistönvälittäjä vakuuttaa asiakkaan? Näistä puhuttiin ja monesta muustakin, kun Radio 957:n haastattelussa kävi entinen salibandyammattilainen, nykyinenkiinteistönvälittäjä, Sami Nyman.
Tamperelainen ravintolayrittäjä Sami Lappalainen vieraili Radio 957:n iltapäivässä puhumassa perustamistaan ravintoloista (muun muassa Kahdet Kasvot, Tuulensuu, Soho ja Inez), tamperelaisesta ravintolakulttuurista, gastropubeista ja oluen juonnin ihanuudesta.
Kuvataiteilija, muusikko Ninni Luhtasaari vieraili Radio 957:n iltapäivässä puhumassa Galleria Saskiassa avautuneesta Tulvien-taidenäyttelystään, lempipaikoistaan Tampereella ja lukuisista musiikkiprojekteistaan.
Tampereen Messut teki viime vuonna ennätyksellisen tuloksen, ja tämä vuosi näyttää jopa paremmalta. Mitä kaikkea Tampereen Messuille kuuluu, siitä juteltiin toimitusjohtaja Hannu Vähätalon kanssa.
Lapsuuden hiekkalaatikoiden kakut ovat vaihtuneet huippuravintoloihin ja kokkimaajoukkueen johtamiseen, mutta into ruokaan on säilynyt ja kasvanut. Radio 957:n aamuvieraana kävi huippukokki Kristian Vuojärvi.
Kuka on historian legendaarisin vakooja, mikä tiedustelupalvelu tekee kovinta tulosta ja mitä tapahtui, kun KGB:n entinen eversti kävi Tampereen Vakoilumuseossa? Nämäkin asiat selvisivät, kun Radio 957:n aamuvieraana kävi näyttelypäällikkö Pirkka Turja.
Salibandyseura SC Classicin toiminnanjohtaja Pasi "Passo" Peltola vieraili Radio 957:n iltapäivässä keskustelemassa Classicin menestyksekkäästä viime vuodesta, seuran historiasta, junnutyöstä ja tekemisen filosofiastaan.
Stand up -koomikko Johanna Tohni vieraili Radio 957:n iltapäivässä keskustelemassa Tampereen Työväen Teatterin parisuhdekomediasta Mars vs. Venus?, jossa hän esiintyy puolisonsa Riku Suokkaan kanssa. Keskustelimme myös komiikanteosta yleensä, Tohnin urasta ja totta kai Tampereesta.
Kaikki alkoi vuonna 2006, kun Jussi Puuska osti käytetyn bussin ja lähti jäähallien pihaan myymään käytettyjä jääkiekkovarusteita. Nyt, 12 vuotta myöhemmin, bussi on vaihtunut lähes 700 neliön myymälään Kalevassa ja varusteita lähtee netikaupan kautta pitkin Eurooppaa, aina Espanjaa myöten.