Huippusuosittu jenkkitähti lähetti itsemurhaviestin fanisivulleen?

17.04.2012 13:45 -

Yhdysvaltojen listakärjessä keikkuva jenkkiräppäri Nicki Minaj on huolestuttanut fansivunsa ylläpitäjille lähettämällään kirjeellä.

Minaj lähetti eilen kattavalle ja aktiivisesti toimivan Nickidaily-sivuston ylläpitäjille hämmentävän viestin, joka nostatti huolta tähden ihailijoissa. Kirjeestä on nimittäin luettavissa jäähyväistunnelmia, mikä on saanut monet pelkäämään naisen mielenterveyden puolesta.

- Mikäli joskus tulee aika, ettette enää kuule ääntäni - muistakaa, rakastan teitä kaikkia. Annoitte minulle voimaa elämistä varten, olette yksi suurimmista lahjoista, mitä Jumala on minulle antanut. Olen ikuisesti kiitollisuudenvelassa hänelle.

- Vaikka unohtaisin nimenne, en koskaan unohda millaisen tunteen minussa aiheutatte, silmistänne heijastuvan aidon rakkauden ja jännityksen.

Minaj ei itse ole kommentoinut vielä kirjeen sisältöä sen enempää, mutta lukemattomat fanit ovat jo ehtineet hätääntyä, josko tähti tosiaan on jättämässä jonkinlaisia jäähyväisiä? 29-vuotias artisti on avoimesti puhunut henkilökohtaisista ongelmistaan, muun muassa päihdekoukussa olleesta isästään, joka oli kohdellut perhettä niin karusti, että Minaj oli toivonut tämän kuolemaa.

Lähde: Mediatakeout