Kuolemansairas koira sai viimeisen ilonaiheen - Katso

02.03.2012 14:16 - Mikko Räsänen

Koiraihmisiä liikuttaa netissä julkaistu kuva tappavaa syöpää sairastavasta labradorinnoutajasta, jonka viimeisistä kuukausista omistaja halusi tehdä mahdollisimman onnellisia.  

Kun amerikkalainen koiranomistaja kuuli labradorinnoutajansa sairastavan tappavaa syöpää, jota ei voi parantaa, järkyttyi hän niin, että jäi useiksi päiviksi sairauslomalle. Sairas koira nautti omistajan läheisyydestä ja sen läheisyydentarve kasvoi päivä päivältä. Koira muun muassa seurasi talon kissoja ja halusi joka tilanteessa niiden viereen niin paljon, että kissatkin alkoivat ärsyyntyä.

Eläinlääkäri ehdotti, että sairas koiravanhus saattaisi ilahtua siitä, että se saisi jonkun, jota hoitaa. Eräänä päivänä omistajat yllättivät koiran tuomalla taloon labradorinnoutajapennun. Se laukaisi lopullisesti vanhan koiran hoivavietin.

"Pentu palvoo häntä ja istuu hänen vieressään koko ajan. Kun kissat eivät aina olleet siitä, että koira tulee nuolemaan siitä, nauttii pentu saamastaan hoidosta ja huomiosta", omistaja kirjoittaa Reddit-sivustolla.

Katso kuva vanhuksesta ja uudesta pennusta täältä.

Vaikka koiravanhus ei tule paranemaan sairaudestaan, vaan jossain vaiheessa se joudutaan lopettamaan tehnee pentu sen viimeisistä kuukausista onnellisempia.

"Jos syöpään olisi ollut hoitokeino, olisin vaikka myynyt taloni ostaakseni sen", omistaja harmittelee edessä olevaa kohtaloa.